Akhirnya..Berjaya Jana Sale RM2000 Dalam Clickbank

Setelah beberapa tahun mengaplikasikan cara dari Panduan CBmethod.  
Akhirnya aku berjaya menjana komisen jualan sehingga RM2000
Banyak perkara yang berlaku sepanjang tahun 2020

Kita berhadapan dengan virus Covid 19. Sehingga kini masih lagi belum dapat vaksin yang membantu mengawal virus ini. Jadi kerajaan telah melaksanakan PKP. Dalam kesempatan waktu PKP aku telah fokus 100% dalam clickbank.

Hasilnya, aku telah membuat $200 untuk minggu pertama. Perasaan teruja bertambah - tambah. Belum pernah lagi dalam sejarah mencapai sale $200 untuk satu minggu.


Momentum jualan berterusan sehingga 4 minggu untuk bulan 6.Momentum jualan berterusan hingga bulan Julai. Ada beberapa faktor yang menyebabkan sale meningkat setiap minggu. Faktor PKP yang melibatkan warga Amerika menyebabkan mereka lebih suka berada di rumah. Ini memberi mereka banyak masa untuk membaca lebih banyak dari hari biasa.

Apa yang boleh aku katakan, rasa bersyukur sangat selepas mencapai target untuk RM2000 bulan pertama. Jadi, jika korang rasa nak buat clickbank. Belajar dahulu Panduan clickbank CB Method.
Kerja boleh buat sorang, kenapa nak rekruit ejen..kannn

Sekian.

Post berkaitan :


Bagaimana Padam Akaun Aplikasi ZOOM Secara Kekal



 
Aplikasi zoom telah menjadi viral dikalangan pengguna android untuk melakukan aktiviti mesyuara secara maya. Aplikasi ini mudah untuk digunakan, tetapi selepas itu, ada beberapa pemerhati internet mengatakan aplikasi ini ada perkara yang mencurigakan. Antaranya rakam curi dan maklumat rahsia akan terdedah. Jadi, apa yang perlu kita lakukan, terminate sahaja akaun zoom. Ikut sahaja langkah di bawah sehingga berjaya.



1. Taip link website Zoom.us


 2. Login zoom akaun yang anda daftarkan di bahagian MY ACCOUNT di tab bahagian kiri



3. Skroll ke bawah dah pilih ADMIN cari sampai jumpa ACCOUNT MANAGEMENT




4. Dah jumpa, klik Terminate My Account


 

5. Seterusnya pilih YES

 




 

3 Idea Bisnes Online Yang Dari Rumah Boleh Anda Cuba





Statistik ekonomi dunia mengatakan bahawa hampir 50% pekerja akan menghadapi risiko pemberhentian kerja. Ini disebabkan keadaan ekonomi yang tidak berapa baik selepas bencana virus covid 19. Kebanyakan majikan menghadapi kerugian untuk bulan pertama selepasa perintah kawalan dilakukan serta merta. Kita sebagai pekerja perlu bersedia untuk mulakan perniagaan kita sendiri.

Seperti yang kita tahu, perniagaan online secara e-commerce sudah berkembang dengan baik. Banyak sebab kenapa PERNIAGAAN BERBENTUK E-COMMERCE berkembang dengan baik. Antaranya pengguna sudah tahu menggunakan pembayaran barang secara online menggunakan banking online. Sistem talian internet yang bertambah baik dan sistem penghantaran yang semakin cepat dan jimat. Faktor - faktor ini amat membantu dalam perkembangan dunia perniagaan online menggunakan sistem e-commerce.

Ada beberapa model perniagaan yang perlu sediakan modal dan ada juga tidak perlu modal. Ini bergantung kepada komitmen kita untuk mempromosikan produk kita sendiri. Beberapa platform yang boleh anda guna untuk mulakan perniagaan secara online berbentuk sosial platform, facebook dan instagram. Facebook dan Instagram ada kumpulan pengguna itu sendiri. Facebook boleh dikatakan dalan lingkungan umur 30 - 50 tahun ke atas. Manakala instagram pula dalam linkungan umur 12 - 30 tahun. 

Bagi medium e-commerce, anda boleh daftarkan diri sebagai shopee seller. Pendaftaran sebagai shopee seller adalah percuma. Perniagaan ini boleh dijalankan menggunakan handphone anda sendiri. Tidak perlu pc. Modal yang rendah dan produk anda sendiri. Pengguna shopee meningkat setiap hari dan hampir 3 juta pengunjung membuka shopee mall. Hebatkan, tanpa iklan anda kedai anda masih lagi dilawati pengunjung. Untuk cerita lanjut, boleh baca artikel post sebelum ini >> 3 Sebab Perlu Berniaga Di Shopee.



Seterusnya berniaga di eBay. Seperti kita tahu Ebay adalah marketplace perniagaan seluruh dunia. Apa sahaja benda semua boleh kita jual. Paling best, perniagaan ini membolehkan kita memasarkan produk ke luar negara. Kos - kos seperti penghantaran dan caj perkhidmatan akan perlu diambil kira. Dengan pelawat yang hampir 10 juta setiap hari, tidak mustahil produk anda akan ada pembeli yang berminat. Ada yang untung berganda dengan produk tempatan. Bagaimana utuk mulakan perniagaan, dapatkan PANDUAN Export Mudah Ebay. Perlu diingatkan, untuk menggunakan E-Bay perlu ada akaun Paypal untuk urusan pembayaran.



Antara perniagaan yang boleh dilakukan dirumah, adalah sebagai affiliate marketer. Bagaimana affiliate markerting ini menjalankan perniagaan. Perniagaan ini selalunya mempromosikan produk-produk digital seperti ebook, video dan webinar. Komisen juga selalunya 20% - 75% bergantung pada produk. Sekiranya anda berminat untuk memrpomosikan produk digital luar negara, boleh daftarkan diri di Clickbank. Pendaftaran sebagai ahli Clickbank adalah PERCUMA. Bayaran komisen dalam nilai USD. Berbaloi bukan. Saya juga telah menjadi ahli affiliate clickbank hampir 3 tahun, dan berjaya menjana sale sehingga $1000 setahun. Bagaimana saya dapat hasilkan $1000 setahun? Boleh baca post artikel ini.



Jadi apa pilihan yang anda boleh buat ketika ini dan persediaan akan datang?
Masih lagi mencari kerja atau sudah bersedia untuk membuat perniagaan secara online.
Jom kita mula.

Cara Kawal Perbelanjaan Ketika Musim Virus Covid19

Pada Tahun 2020, kita telah dikejutkan dengan kemunculan satu virus yang mengganggu sistem pernafasan manusia. Virus Covid19 yang mula dikesan di Wuhan, China telah merebak hampir keseluruh dunia. Sehingga kini masih belum dapat ubat yang mampu merawat virus ini.

Malaysia juga tidak terkecuali dalam menghadapi situasi ini. Perintah kawalan berkurung dari rumah bermula pada 14 Mac 2020 sedikit sebanyak meyebabkan ekonomi Malaysia sedikit perlahan. Kerajaan juga memberi beberapa inisiatif ransangan ekonomi untuk semua golongan. Bermula dari keluarga hinggalah para peniaga.

Jadi, apa tindakan kita ketika berada di rumah? Untuk menghadapi kemungkinan yang akan datang sepanjang tempoh kawalan. Beberapa langkah penjimatan perlu dilakukan . Ia bermula dari rumah.

1) Penjimatan Elektrik.

Seperti sedia maklum, dalam tempoh kawalan hampir 24 jam kita berada di dalam rumah. Penggunaan tenaga elektrik akan meningkat sekali ganda atau mungkin lebih dari kita bekerja. Penggunaan TV dan penghawa dingin sepanjang hari membantu meningkatkan bil elektrik. 

Apa yang boleh anda lakukan, cabut segala plug yang tidak digunakan. Antara charger handphone, iron. Untuk penggunaan aircond cuba set timer ketika waktu anda hendak tidur. Aircond akan berhenti secara auto dan elak penggunaan aircond yang berterusan. 

2) Berbelanja Bahan Basah Dan Kering

Dalam tempoh kawalan selalunya akan ada pembelian panik dari kalangan pengguna lain. Untuk mengelakkan perkara ini berlaku, rancang awal sebelum membuat pembelian. Semasa merancang, anda tahu lokasi untuk membuat pembelian. Selain menjimatkan masa, cara ini dapat menjimatkan minyak petrol dan mengurangkan risiko anda kena beratur panjang di pasar raya. Pastikan langkah - langkah keselamatan risiko jangkitan dilakukan.

3) Pantau Bil Semasa Dalam Tempoh Kawalan

Sepanjang tempoh kawalan, pantau bil - bil penggunaan elektrik, air dan telefon. Jika pengunaan lebih dari sekali ganda bil sebelumnya, hadkan penggunaan. Ini bukan sahaja dapat membantu mengawal peningkatan bil, langkah ini dapat menjimatkan perbelanjaan. 

4) Simpanan Kecemasan.

Inisiatif kerajaan membantu para peminjam - peminjam yang terjejas untuk memberi kelonggaran untuk tidak membayar pinjaman selama 6 bulan perlu ambil peluang ini untuk menyimpan sedikit wang dalam tabung simpanan kecemasan. Dengan keadaan semasa yang belum nampak lagi akan berhenti, risiko kesihatan pasti akan memerlukan perbelanjaan lebih. Jadi mulakan simpanan sekarang

Akhir sekali, apa yang boleh kita lakukan kawal perbelanjaan. Tempoh kawalan pergerakan selalunya mengambil masa yang lama. Kita tidak tahu apa akan jadi dalam tempoh itu. Sama ada akan kembali pulih seperti biasa, atau sebaliknya.

https://www.klikjer.com/members/idevaffiliate.php?id=12754_63

3 Sebab Perlu Belajar Buat Jualan Di Shopee



Shopee merupakan medium aplikasi android yang menguruskan jualan secara dalam talian. Aplikasi ini telah membantu ramai peniaga - peniaga online untuk meningkatkan jualan produk - produk fizikal. Selepas 3 tahun beroperasi, aplikasi ini telah berjaya hampir setaraf dengan lelong dan lazada.

Dengan trend sekarang, segala di hujung jari dan proses jual beli dalam talian semakin mudah. Keadaan ini membantu memudahkan transaksi jualan di Shopee. Ada 3 sebab utama anda perlu menggunakan Shopee sebagai medium pemasaran anda.

1. Pendaftaran Sebagai Seller Di Shopee

Pendaftaran yang mudah dan tidak memerlukan proses yang merumitkan sebagai seller, segalanya menggunakan handphone. Tidak memerlukan kemahiran yang tinggi untuk mendaftar sebagai peniaga yang sah dan dipercayai. Makcik di kampung pun boleh mula berniaga di Shopee, asalkan ada talian internet. Anda perlu mengisi maklumat diri dan akaun untuk penerimaan pembayaran dari shopee.

2. Trafik Yang Tinggi



Shopee Mall sentiasa dikunjungi oleh bakal - bakal pelanggan yang sedia membeli. pengiklanan yang berterusan dari shopee melalui facebook, youtube dan tv telah meningkatkan popularity shopee. Dengan trafik yang tinggi, mebantu mendapatkan pelanggan - pelanggan yang berkualiti. Kerja anda mengemaskini produk dengan harga diskaun dan gambar yang menarik perhatian.

3. Transaksi Yang Selamat

Kerisauan bakal pelanggan dalam pembelian secara online sedikit terjamin. Pihak Shopee akan menguruskan penerimaan pembayaran untuk produk yang anda jual. Penyerahan duit jualan akan dapat selepas segala proses penghantaran selesai dan pelanggan berpuashati dengan produk yang diterima. Rating yang diberikan juga dapat membantu meningkatkan kredibiliti anda sebagai penjual shopee.

Jadi, sebagai peniaga online mengapa tidak untuk mencuba Shopee sebagai medium pemasaran anda sendiri. Menjimatkan kos dan anda tidak perlu pening untunk membayar sewa kedai yang tinggi. Selamat berniaga !



Cara Buat Duit Online Cecah USD $1000 Sepanjang Tahun 2018

Setelah beberapa bulan mempromosikan produk Clickbank, dalam tak sedar aku sudah berjaya menjana income sehingga $1000 pada tahun 2018. Antara percapaian terbaik sepanjang aku menyertai program Affiliate Clickbank.

 

Tahun 2018 adalah tahun permulaan income USD bergerak ke depan. Ramai yang kurang yakin dengan Panduan CB Method. 

Aku cuba juga sehingga berjaya. Bermula dari nilai $0 sehingga mencapai $1000. Bagi aku berbaloi dapatkan panduan ni. Dalam Post Tip Jana Income USD Dengan Clickbank Affiliate aku ada menyentuh panduan CB Method.

Skrinshot di atas menunjukan bagaimana proses payout berlaku dalam clickbank. Ada masa aku set payout $50, ada masa payout $100. Bergantung pada keperluan. Kalau sesak duit, keluar awal la kan..hahaha.

Bagi yang masih sangsi mengenai Panduan CB Method ni, aku sarankan beli dahulu. Sebelum harga akan dinaikkan lagi. Buat masa ni masih lagi RM250. Ada jaminan wang 60 hari, jika anda rasa panduan ini macam tak sesuai dengan jiwa anda.

Azam baru aku 2019, nak hasilkan income RM2000 setiap bulan dengan Clickbank. Apa azam anda akan datang?

Buat Duit Dengan Clickbank



Post berkaitan : Aku berjaya jana income $1000 dengan clickbank 

Hai guys, kisah aku hari ni berkisarkan bagaimana menjana income melalui produk - produk di Clickbank. Bagi mereka yang masih baru mengenai clickbank, clickbank adalah marketplace produk - produk fizikal dan digital. Apa yang bestnya untuk menjadi ahli clickbank, anda tidak perlu modal. Pendaftaran adalah percuma.

Aku mula berkecimpung secara serius dalam Clickbank awal 2018. Daftar lama dah, tapi belum berjaya menghasilkan income seperti tahun 2018. Gambar bawah ni bukti aku dah berjaya membuat jualan. Tak banyak, tapi bolehlah nak bayar PTPTN dengan ansuran kereta myvi setiap bulan.




Secara ringkasnya, kenapa clickbank menjadi pilihan.

Kenapa Clickbank?
Banyak program affiliate di luar negara yang boleh anda sertai, tapi kenapa aku sarankan Clickbank. Berikut adalah sebab kenapa aku pilih Clickbank :

- Komisen tinggi : 
Clickbank membayar komisen yang sangat tinggi untuk para affiliate. Komisen sekitar 50% - 70%. Bergantung pada produk dan vendor. Contoh jika produk tersebut berharga $100, anda akan mendapat $70 ( untuk komisen 70%). Kenapa mereka boleh membayar komisen yang sangat tinggi. Anda kena faham, produk digital bermakna terdapat tiada kos pengeluaran, kos penghantaran atau apa-apa kos lain yang biasanya berkaitan dengan produk fizikal, maka komisen tinggi.  

- Pembayaran Pantas, Selamat Dan Terjamin
Perkara yang paling penting, proses pembayaran yang selamat dan terjamin sampai ke tangan anda. Setakat ke hari ini, aku tidak ada masalah menerima pembayaran komisen setiap kali ada jualan. Komisen di bayara mengikut minggu atau bulan. Bergantung pada cara pembayaran yang anda pilih. Komisen terkumpul boleh anda set bermula dari $10 sehingga $1000. Cara penerimaan komisen, boleh pilih cek atau bank transit. Zaman dulu - dulu ramai yang memilih cek sebagai cara pembayaran. Kini pembayaran menjadi mudah. Aku syorkan guna Payoneer. Dengan menggunakan bank transit Payoneer, proses withdraw boleh dilakukan dengan lebih pantas. selalunya 1 hari bekerja. Bergantung pada masa. Sebab kena ikut masa US lah. Untuk pendaftaran akaun Payoneer adalah PERCUMA dah akan diberikan komisen $25 (syaratnya setiap transaction mencapai $1000 yang pertama) . Untuk pendaftaran akaun, klik sahaja link Payoneer di sini.

- Sistem Affiliate Mesra Pengguna Baru
Bagi ahli affiliate yang masih baru, anda tidak perlu risau dengan sistem affiliate Clikcbank. Sistem amat mudah dah boleh dikawal selia dengan baik. Sistem setiap dikemaskini dari masa ke semasa. Jika tidak, mengapa Clickbank masih bertahan sehingga kini kan.



-Banyak Pilihan Produk
Mereka mempunyai beribu - ribu produk. Pelbagai kategori produk yang anda boleh dapat. bermula dari produk menguruskan badan sehinggalah poduk buat duit. Kelebihan produk yang banyak, memudahkan pilihan dan seterusnya membuat income USD.

Jika anda masih blur nak jana income, aku cuba buat artikel ringkas bagaimana nak hasilkan income secara santai dan paling best, tak perlu pandai Bahasa Inggeris.

Untuk mereka yang masih belum mampu menjana income secara konsisten $100 setiap bulan. Dapatkan Panduan CB Method - RM250 Antara panduan yang aku rekemenkan supaya beli. Sebab aku sendiri dah praktik, hasilnya memang ada hasil.

ads3