Senaman Mencergaskan Tenaga Batin


senaman yang aku bagi ni bukan main-main tau.real punya..apa yg penting korang kena amalkan selalu,baru berkesan.setakat sekali je tak dapat aku nak menolong.senaman yang aku nak share dengan korang untuk merengangkan seluruh otot dan urat pada keseluruhan tubuh.jika diamalkan selalu,mampu meningkatkan kesihatan tubuh badan. apa lagi amalkan selalu nya..sesuai diamalkn untuk kaum lelaki dan wanita.mantoppppp!!!nak lagi mantop beli minyak kelapa dara bioasli dari aku, untuk urut yang lain plak..hihi.baik punye..

untuk senaman penuh boleh download manual kat bawah

 

3 comments:

 1. Salam Isnin.

  Baguih Ni, Cayalah Bro Din. hamba Pun Nak Kongsi Sama. Yang Ni Pula Ialah Penawar Ajaib Sakit Pinggang, Teknik Senaman Penguat+Pengukuh Pinggang (Lower-Back Strengthening Exercise). Selamat MenCoba Dan Selamat BerAmal Dengannya. Insya'ALLAH, Bila Dah Mantap (Lama MengAmalkannya), Kita Sendiri Boleh MeRasai KeLainannya..... Badan Jadi 'Tegak+Teguh' (Walau Pada Mata Kasar, Orang Tak Nampak Pun 'Tegak+Teguh') Kita Ni, Rasa SeOlah-Olah Badan Kita Ni Macam Ter'Pasak' Di Bumi. Sukar Untuk DiTumbangkan.

  Salam Zahir+Batin.

  ReplyDelete
 2. Salam Isnin.

  Alamak, Sori Bro Din, hamba Lupa Plak Nak Bubuh Linknya Tadi, HaHaHa. Ini URLnya: http://aminfadzlan786.blogspot.com/2009/10/senaman-penguat-pinggang-lowerback.html

  OK Bro, Selamat.

  Salam Zahir+Batin.

  ReplyDelete

ads3