Tengah Cari Peluang Jana Income Secara Online & Part-Time?

Bagaimana jika saya katakan, kini anda mampu menjana income secara online dan secara part time.. dalam matawang USD - Hanya Dengan Bisnes Dropship!
Pada musim COVID-19 ini, kita banyak menghabiskan masa di rumah dan kebanyakan masa kita di isi dengan melayari internet.. Pasti sangat bagus kalau kita dapat menjana income yang lumayan secara online walaupun secara part-time..

Banyak bisnes yang boleh kita lakukan untuk menjana pendapatan online ini seperti menjadi agen affiliate Klikjer.com, menjual produk di Shopee mahupun di sosial media atau menjual makanan dan sebagainya..

Tapi menjual produk untuk target market tempatan ini, kadangkala agak melelahkan.. Ini kerana kita terpaksa berhadapan dengan banyak karenah pembeli, terpaksa menjawab Whatsapp walaupun waktu tidur malahan margin keuntungannya juga agak sedikit.. Ianya agak kurang berbaloi berbanding usaha!

"Kan best kalau dapat menjana pendapatan USD yang lumayan dan konsisten tiap bulan dengan mudah secara automatik tanpa perlu menghabiskan masa melayan karenah orang lain.. Lagi best kalau duit masuk terus ke akaun 24 jam sehari walaupun kita sedang tidur.."

Ya, itulah impian semua orang.. Kerana income dalam USD adalah 4 kali ganda lebih besar daripada income kita dalam RM.. Bayangkanlah $1000 pada hari ini bersamaan dengan lebih RM4000.. Wow, bukankah ianya sangat berbaloi? 

Jadi ada ke cara terbaik untuk buat duit USD secara online ini?

Jawapannya "ADA".. Anda boleh menjana keuntungan lumayan dalam USD dengan Bisnes Dropshipping - khas untuk market global! 

Dropshiping adalah satu sistem bisnes ecommerce online di mana anda hanya perlu mencari pembeli, proses order dengan para supplier dan para supplier akan hantarkan produk tersebut terus kepada para pembeli.. Dengan itu anda tidak perlu pegang stok - anda hanya perlu mengira keuntungan!

Cuma untuk buat duit USD, target market anda adalah 100% international (bukannya di Malaysia).. Ini bermakna anda perlu menjual produk dropship dengan harga USD melalui website anda dan menarik ramai pembeli luar negara membeli di website anda..

Berikut antara 5 langkah yang perlu anda lakukan untuk mula menjana income USD lumayan dengan bisnes dropship ini:

#1 - Mencari produk hot yang senang dijual

#2 - Mencari supplier Dropshipping

#3 - Membina Web Ecommerce 

#4 - Tarik pelawat dari facebook

#5 - Dapatkan sales dan untung besar! (Harga jualan - harga dropship)

Nak tahu lebih lanjut cara sebenar membuat duit USD dengan bisnes Dropshipping ini, klik link di bawah : RahsiaShopify.com

No comments:

Post a Comment

ads3